Let op! Zaterdag 14, 21 en 28 augustus gesloten

Baronie verhuur: oldtimers

Bij de Baronie zijn we dol op auto’s. Alle soorten, maar als we een favoriet moeten kiezen is er maar één antwoord mogelijk: oldtimers. “Zo worden ze niet meer gemaakt.” Oldtimers hebben -per definitie- een elegantie en kwaliteit die de tand des tijds heeft weerstaan. Ze stralen een luxe uit die je zelden nog vindt in moderne auto’s. En die luxe brengen wij voor iedereen binnen handbereik met onze oldtimer verhuur.

Wij hebben de volgende auto’s in de verhuur: VOLVO AMAZON 1963 & VOLVO P544 KATTENRUG

Offerte aanvragen

Volvo Amazon – 1963

Deze auto werd ontworpen door Jan Wilsgaard en werd op 1 september 1956 voorgesteld aan het publiek . Het design van de Amazone was modern en het was ook de eerste auto met een zogenoemde pontoncarrosserie en met een aparte bagageruimte.

Volvo P544 – de Kattenrug

Dit ontwerp is geïnspireerd door de Amerikaanse auto’s van dezelfde periode, bijvoorbeeld de Mercury van de vroege jaren ’40. Door zijn grote populariteit wordt de P544 in Zweden gezien als de “volksauto” . Hij werd voorgesteld in 1944 in Stockholm maar de productie kwam pas na het einde van de Tweede Wereldoorlog op gang.

 

Beide auto’s zijn ontzettend leuke klassiekers boordevol karakter. Opvallende verschijningen in frisse lichtblauwe lak gecombineerd met diverse schitterende chrome details. Zoekt u een unieke auto voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of evenement? Of wilt u een van onze auto’s gebruiken voor een fotoshoot? Of wilt u iemand verrassen met een ritje in een oldtimer?  Wij helpen u graag ons team staat voor u klaar. Mail naar verhuur@autobedrijfdebaronie.nl.

 

Informatie

  • Iedere boeking is uniek wij werken met een starttarief van €325,-
  • Basis tarief dagdeel 4 uur €325,- en 40km
  • De auto’s worden uitsluitend met chauffeur gereden
  • Offerte op maat. Mail naar verhuur@autobedrijfdebaronie.nl.
  • Reservering is pas definitief wanneer de aanbetaling van 50% van de totaalprijs is voldaan

 

Interesse?

Interesse in het huren van een onze leuke unieke oldtimers? Vraag dan hier een offerte aan.